css/atom.gif
Foto: Roberto Chaves, Massage&Kroppsvård nr4 2006

Mer om QXCI-SCIO

Professor William Nelson, USA, är den som skapat QXCI/SCIO-instrumentet. Han är både elektroingenjör, läkare, matematiker och homeopat.

I ca tjugo år har han vidareutvecklat teorier och metoder från första hälften av 1900-talet, från Einstein, Hawkins, Volta, Ampere, Ohm, Rife och Voll. Detta har sedan resulterat i denna på kvantfysiken vilande metod, att allt i universum består av energi, fast med olika våglängd och frekvens.

Apparaten har lagrade frekvenser (elektroniska fingeravtryck) från olika ämnen (t.ex. näringsämnen och gifter), som via elektroder på panna, handleder och vrister skickas till aktienten, vars system svarar för eller emot detta ämne i olika grader. Varje cell i vår kropp har förmågan att reagera för eller emot, precis som encelliga djur (t.ex. amöban), att dra sig bort från giftiga substanser, men närma sig de nyttiga, trots att de inte besitter de mänskliga sinnena. Istället är det så att varje levande väsen är omgivet av ett energifält (aura), som energimässigt kommunicerar med omvärlden.

Terapeuter och andra som vill ha en demonstration av systemet är välkomna att höra av sig.
Dalarna:framtidsmedicin.nu@gmail.com
Göteborg: ruth@framtidsmedicin.nu

Kontakt Dalarna:
Eva Cayts
framtidsmedicin.nu@gmail.com
Kontakt Göteborg:
Ruth Säveholm
ruth@framtidsmedicin.nu